Myymälävalaistus, toimistovalaistus laadukkaasti yksilöllisillä LED-valoilla

LumiSolutions Oy

LumiSolutions on laadukkaisiin LED-valaisimiin ja valaistuskomponentteihin erikoistunut yritys. Maahantuomme laadukkaita valaisimia sekä valmistamme LED-valaisimia laadukkaista komponenteista. Valikoimistamme löytyy valaisinratkaisuja niin yksityisille asiakkaille, valaistusalan ammattilaisille kuin teollisuuteenkin. Yli 10 vuoden kokemuksella palvelemme asiakkaitamme erilaisissa LED-valaistusprojekteissa. Meille tärkeintä on auttaa asiakasta valitsemaan tarpeisiinsa juuri oikeat ratkaisut.

Palvelumme sisältää myös uniikkien LED-valaisimien valmistamisen asiakkaan tarpeiden ja mittojen mukaan. Asiakkaan ei tällöin tarvitse opetella valaistustekniikkaa, vaan määrittää tärkeimmät tekniset tarpeet.

Konsultoimme myös mielellämme valaisinvalmistajia ja -suunnittelijoita valaisinkomponenttien valinnassa. Laajan yhteistyökumppaniverkostomme avulla pystymme tarjoamaan valmistajille valaistuskomponentit projektien ja tuotteen mukaan.

Olemme toimineet pitkään myymäläprojekteissa, joten nopeat aikataulut ovat meille tuttuja. Palvelemme asiakasta aina yksilöllisesti, projektin vaatimusten mukaan. Olemme toimittaneet valaistusratkaisuja mm. taideteoksiin, design-valaisimiin, toimistoihin ja laivateollisuuteen.

Kehitämme tuotevalikoimaamme ja palvelukonseptiamme jatkuvasti asiakkaiden tarpeiden mukaan. Valikoimamme kehittyy jatkuvasti joten meihin kannattaa olla yhteydessä vaikka sopivaa valaisinmallia ei näkyvillä olevasta valikoimista löytyisikään.

Olet tervetullut tutustumaan Nummelan toimipisteeseemme. Lisätietoa 010 581 7860 tai markus@lumisolutions.fi

Tarjoamme LED-valaistusta:

  • myymälävalaistus
  • kalustevalaistus
  • liike- ja toimitilavalaistus
  • teollisuusvalaistus
  • kodin valaistus

LumiSolutions Oy on perustettu vuonna 2015. Valaistusosaamista on kuitenkin jo yli 10 vuoden ajalta LED-tekniikasta ja LED-valaistuksesta.