• Valaisinkiskot
  • Valaisinkiskot
  • Valaisinkiskot

Kuumasinkityt tai haponkestävästä teräksestä valmistetut valaisinkiskojärjestelmät, joissa monipuoliset lisävarustevalikoimat. Valaisinkiskot sopivat monenlaisiin käyttökohteisiin, kuten toimisto- ja liikerakennukset, julkinen rakentaminen ja teollisuus.

Valaisinripustuskisko sopivat valaisimien ja kaapeleiden asentamiseen. Kiskon pohjan muoto ja siihen asennettava liukumutteri mahdollistavat valaisimen portaattoman kiinnityksen mihin tahansa kohtaan kiskoa. Kiskon pohjassa rei’itys kaapeleiden ulostuontia varten. Reikien välissä on aukkoaihio, jolla reikä saadaan suuremmaksi esim. EnstoNet tyyppisiä liittimiä varten.

Materiaalina kuumasinkitty teräsohutlevy, sinkityksen kerrosvahvuus vähintään 20 um. Valkoisen valaisinkiskon meteriaali sinkitty ohutlevy, joka maalipinnoitettu. Vakiovärisävy valkoinen RAL9010, muita RAL värisävyjä saatavilla tilauksesta. Vakiopituus 6 m, tilauksesta myös muita pituuksia.

Tyypillisiä käyttökohteita ovat toimisto- ja liikerakennukset, kaupat, marketit, kauppakeskukset, teollisuushallit, erilaiset urheiluhallit ja pysäköintilaitokset.

Löydät valikoimistamme myös kiskovalaisimille tarkoitetut kosketinkiskot.

Valaisinkisko Esite 2018 : Lataa pdf

 

share :