• Kosketinkiskot
  • Kosketinkiskot
  • Kosketinkiskot
  • Kosketinkiskot
  • Kosketinkiskot
  • Kosketinkiskot
  • Kosketinkiskot

unipro® -kosketinkiskojärjestelmä on loistava valinta suunniteltaessa valaistusta yksityisiin ja julkisiin rakennuksiin, kuten toimistot, kauppakeskukset, myymälät, museot, kuntosalit ja ravintolat.

unipro® -tuotteissa on panostettu tuotteiden korkeaan laatuun, moderniin kotimaiseen muotoiluun ja sujuvaan asentamiseen. Monipuolinen kosketinkiskojärjestelmä tarjoaa joustavuutta kohdevalojärjestelmien suunnitteluun – niin värimaailmaan kuin mitoituksiinkin. Järjestelmällä saat toteutettua näyttävän ja tiloihin optimoidun valaistuksen.

unipro® -kosketinkiskojärjestelmä sisältää pinta- ja uppoasennettavia 3-vaihe ja Control-DALI kosketinkiskoja, adaptereita sekä suuren valikoiman asennustarvikkeita. Kosketinkiskojen vakiopituudet ovat 2, 3 ja 4 metriä. Yleismaailmallisesta ja modulaarisesta rakenteesta johtuen järjestelmää on helppo laajentaa ja sopeuttaa juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti. Säädettävät kulmakappaleet ja käännettävä L-kulma maadoituksen muutosmahdollisuuksineen ovat tuotekehityksen helmiä.

unipro® -kosketinkiskojärjestelmä on testattu standardien EN 60570 ja EN 60598 mukaisesti. Tuotannossa jokainen tuote testataan valmistuksen jälkeen. Halogeenivapaiden kosketinkiskojen ja asennusosien savunmuodostus palotilanteessa on vähäistä eikä niistä vapaudu terveydelle haitallisia palokaasuja. Halogeenivapaiden tuotteiden käyttöä suositellaan erityisesti tiloissa, joissa on paljon ihmisiä ja evakuointi on hankalaa. Suositeltuja asennuskohteita ovat esimerkiksi päiväkodit, ravintolat, koulut, kauppakeskukset ja muut julkiset rakennukset. Halogeenivapaa tuote on myös ympäristöystävällinen valinta.

unipro®-kosketinkiskojärjestelmässä halogeenivapaita tuotteita ovat Control-DALI kosketinkiskot, Control-DALI liitososat ja muovia sisältämättömät kiinnikkeet ja kannakkeet.

Valaisinkisko Esite 2018 : Lataa pdf

 

 

 

share :