LED kalustevalaisimetLED kalustevalaisimet niin yksittäisiin kalustelohkoihin kuin koko myymälän kattavaan kalustevalaistukseen. Kalustevalaisimemme ovat helposti asennettavissa sekä olemassa oleviin kiintokalusteisiin että uudiskohteisiin.

Oikeanlaisella ja laadukkaalla valaistuksella asiakkaan huomio saadaan paremmin kiinnittymään haluttuihin kohteisiin ja tuotteisiin ja siksi kalustevalaisimet ovat erittäin tärkeä osa tuotteiden esillepanoa. Voit myös halutessasi lisätä uusia valoja kalusteisiin, sillä LED kalustevalaisimet mahtuvat todella mataliin asennustiloihin.  Energian säästö LED kalustevalaisimilla on jopa yli 80% halogeenivaloihin verrattuna pienemmän tehon tarpeen ja hyvän valovoiman ansiosta.

Vakiomittaiset LED-kalustevalaisimet

Valaisimemme on mitoitettu sopimaan yleisesti käytössä oleviin hyllyleveyksiin. Varastomallistoomme kuuluu LED kalustevalaisinten vakiomitat 550mm, 850mm, 1150mm eri kokovaihtoehdoissa ja lisäksi pystymme toimittamaan valaisimia myös asiakkaan omien mittojen mukaan. Saatavilla olevat värilämpötilat kalustevalaisimille ovat 3000K, 4000K ja tilauksesta 6000K. Värintoistoindeksi on aina vähintään >80CRI.

Kalustevalaisinten asennus

Kalustevalaisimet voidaan asentaa kalusteesta riippuen mm. magneeteilla, kiinnitysklipseillä tai teipillä. Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia lisätarvikkeita kalustevalaisinten helppoon asennukseen. Virransyöttöön löytyy mahdollisuuksia virtakiskoista jakorasia-asennuksiin tarpeiden mukaan. LED-valo ulottuu valaisimissa lähes päästä päähän ja valaisimia voidaan ketjuttaa välijohdoilla tai lyhyillä jonotuskappaleilla, jolloin saadaan muodostettua pitkiä yhtenäisiä valojonoja.

Olemme erikoistuneet laadukkaaseen myymälävalaistukseen ja toimineet pitkään myymäläprojekteissa, joten nopeat aikataulut ovat meille tuttuja. Maahantuomme laadukkaita valaisimia sekä valmistamme Nummelan toimipisteessämme erilaisia LED-valaisimia laadukkaista komponenteista.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro kohteestasi, niin me ratkaisemme valaistuksen.

Avaa PDF-kuvasto kaikista LED-kalustevalaistustuotteistamme.